Primera edició del club de lectura de còmic i novel·la gràfica

 

El còmic i la novel·la gràfica són considerats el novè art. Tot i que fa molt de temps que s’han fet un lloc en els espais culturals, moltes vegades no ens atrevim a endinsar-nos en la seva lectura. El còmic parteix d’una idea molt senzilla, col·locar una imatge darrere una altra. El resultat d’aquesta idea ha donat lloc a una il·limitada varietat d’obres brillants que a la vegada es veuen enfosquides pel poc valor cultural que se’ls atorga. Això provoca que quedin relegades a un art menor i de consum ràpid, que sovint passen desapercebudes dins i fora del seu medi.

En aquest club de lectura ens endinsarem en obres en les quals el llenguatge de vinyetes és la millor manera d’explicar la història. Les lectures que es proposen per a aquesta primera edició són obres de caire costumista, històries quotidianes amb una càrrega emocional. Cada una de les obres escollides està escrita i situada en un lloc diferent del món, de manera que es veurà un mateix llenguatge, el del còmic, que explica situacions similars però en d’altres contextos i de formes diverses.

El club constarà de quatre sessions de febrer a maig, serà conduït per l’il·lustrador i escultor Miquel Alari i és gratuït.

Calendari

Dimarts 13 de febrer a les 19:30
Dimarts 12 de març a les 19:30
Dimarts 9 d’abril a les 19:30
Dimarts 14 de maig a les 19:30

Inscripcions club de lectura de còmic

Nom